A főzés lehet egyszerű is!
#reklám #főzés #főzőlap
Van, aki szerint a főzés művészet, míg másnak a mindennapi rutin része, ami akár lehet nyűg is. Valaki szeret kísérletezgetni az ízekkel, azok kombinálásával, a különféle technikákkal és alapanyagokkal is. Mások inkább csak gyorsan összedobnak valamit.
Bármelyik csoportba is tartozunk, egyvalamiben egyetérthetünk: a megfelelő eszköz mindenképpen jobbá teszi a konyhai élményt. Egy minőségi főzőlap nem hátráltatja a munkát, hanem stabil teljesítményt kell támogatnia – épp úgy, ahogy a sportban teszik a megfelelő sportfelszerelések.
A Miele kínálatában ezt a szemléletet követve elérhető indukciós főzőlap, elektromos, valamint a klasszikus gázos változat is. Mindenki választhat a saját igényeinek és a körülményeinek megfelelően, egy biztos: nem fog bennük csalódni! Akár aktív életmódot folytatunk, vagy csak törekszünk az egészséges életre, hatékonyan készíthetünk velük tápláló ételeket. Nézzük, miért olyan népszerű ez a márka!
Főzés gond nélkül
A Miele főzőlapok egyszerűen kezelhetők, megkönnyítik a mindennapi konyhai munkát. Ráadásul még esztétikusak is, hiszen a külső, a dizájn és a stílus is lényeges szempont egy modern lakásban. Gázos, elektromos, indukciós és SmartLine kivitelben is elérhetők, mindegyik tükrözi a márka magas színvonalát.
A megfelelő főzőlap kiválasztása lényeges, hiszen hosszú távon határozza meg a konyhai műveleteket. Nem könnyű a döntés, ezért jól át kell gondolni, mik az igényeink, a szokásaink, de szerencsére a Miele sokféle lehetőséget kínál.
A gáz főzőlap – a hagyományos kivitelt előnyben részesítőknek
Ahol be van vezetve a gáz a lakásba, még ma is a legnépszerűbb megoldás a gáz főzőlap. Sok előnye van: gyorsan és könnyedén szabályozható, azonnali és erőteljes hőt biztosít, használat után gyorsan lehűl, bármilyen típusú főzőedénnyel kompatibilis, és viszonylag olcsón és környezetbarát módon üzemeltethető.
A profi szakácsok és a gasztronómia rajongói körében nagyon kedvelt ez a kivitel, még az sem rettenti el őket, hogy ezt egy kicsivel nehezebb tisztítani. Léteznek olyan modellek is, amelyek nem rozsdamentes acélból készülnek, hanem elegáns üvegfelülettel rendelkeznek, így jobban harmonizálnak egy modern konyhával.
Az esztétikus elektromos főzőlapok
Bármilyen konyhába illenek az elektromos változatok, amelyek ma már főképp kerámiabevonattal rendelkeznek. Zónás és zóna nélküli kivitelek is elérhetők, a csúcstechnológiás halogén főzőlapok pedig egy speciális vörös fényt használnak a serpenyő felmelegítésére. Nagyon könnyen tisztíthatók az elektromos főzőlapok, és számos kényelmi és biztonsági megoldások közül lehet választani.
Egy másik működési elv
Az elektromos főzőlapok külön kategóriája az indukciós típus. Ezekhez is áram kell, de közvetlenül a főzőedényt melegítik fel egy mágneses mező segítségével a főzőfelület helyett. Népszerűségük oka a gyors felmelegedés képessége, az energiatakarékosság, az elegáns kivitel és a biztonságos működés. Érdemes figyelembe venni, hogy nem működnek hatékonyan mindenféle anyagú edénnyel: elsősorban az öntöttvas és az acél főzőedények ideálisak.
